Communicatie

Tijdelijk communicatie ondersteuning nodig en op zoek naar een interim communicatieadviseur? Een zwangerschapsverlof opvangen of zoek je een resultaatgerichte doener met brains en een zesde zintuig voor strategie en optimalisatie? Sinds 2005 heb ik bij tal van organisaties gewerkt op het gebied van interne-, externe- en corporate communicatie.

Interim communicatieadviseur

Ik heb meegewerkt aan de communicatie bij fusies, de uitbesteding van bedrijfsonderdelen, start-ups maar ook het ontwikkelen van nieuwe huisstijlen en het reorganiseren van afdelingen. Natuurlijk vervul ik ook opdrachten waarbij niet alles op de schop hoeft maar waar er tijdelijk op de winkel moet worden gepast. Ik ben zowel bedreven in het ontwikkelen van een communicatiestrategie als in het uitvoeren van een communicatieplan. Inzetbaar als copywriter, projectmanager, communicatie adviseur maar ook als tijdelijk manager waarbij mijn ervaring als (haptonomisch) NLP-coach een enorme pré is.

Persoonlijke betrokkenheid staat bij mij altijd voorop. Ik ben niet van de geëffende paden maar stel liever de juiste vragen waardoor de creatieve oplossingen ontstaan, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Ik werk samen met vele professionals zoals vormgevers, fotografen en webdesigners waardoor ik in veel gevallen de totaaloplossing kan bieden die opdrachtgevers voor ogen hebben.

Opdrachtgevers

Op mijn linkedIn pagina lees je meer over mijn werkervaring en de opdrachten die ik heb uitgevoerd voor mijn mijn opdrachtgevers en klanten sinds 2005:

Wil je kennismaken en ontdekken wat ik als interim communicatieadviseur of als NLP-coach voor jouw organisatie kan betekenen, mail of bel me en ik kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek.