Werkwijze

AANPAK COACHING
Een coaching traject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Na de kennismaking volgt het besluit van ons beiden of ik wat voor je kan betekenen en plannen we eventueel een afspraak voor een intakegesprek. Ik bied verschillende soorten van coaching aan die afgestemd zijn op de hulpvraag: kort traject (4 x 90 minuten), normaal coaching traject (6 x 90 minuten) of een intensief coaching traject (10 x 90 minuten in 1 jaar met gratis levenslang nagesprekken).

Intakegesprek (60 minuten)
Tijdens het intakegesprek gaan we dieper in op je situatie en hulpvraag. Aan de hand daarvan adviseer ik je over het vervolgtraject.

Nagesprek (45-60 minuten)
De ervaring leert dat een coachtraject gemiddeld tussen de 7 en 9 sessies duurt. Nagesprekken zijn natuurlijk altijd mogelijk. Bij het intensieve coaching traject zijn nagesprekken levenslang gratis.

Wandel coaching sessie (90 minuten)
In de natuur zijn, maakt gevoelens los. Ook vinden sommige mensen het prettig om te praten met iemand die naast je loopt. Bewegen heeft als grote voordeel dat het je letterlijk uit je hoofd haalt. Als jouw persoonlijke nadruk op het denken ligt, kan een wandel coaching sessie een verademing zijn. Het zet de zaken in een ander perspectief en dat is soms net datgene wat nodig is. De praktijk grenst aan het Vliegenbos waar het lekker wandelen is.

Intensief coaching traject (10 x 90 minuten)
Dit is een intensief maar ook uniek coaching traject. Want alle nagesprekken zijn levenslang gratis. In dit jaar plannen we in totaal 10 uitgebreide coaching sessies van ieder 90 minuten. Na deze 10 sessies volgen standaard nog 2 kortere nagesprekken waar ook je partner of familielid welkom is. Het eerste nagesprek na 3 maanden en de tweede 6 maanden na de laatste afspraak. Het succes van dit intensieve coaching traject is zo groot dat ik heb besloten eventuele verdere nagesprekken na de laatste afspraak kosteloos aan te bieden. 

Wil je meer weten? Stuur me een mail of bel me tijdens een van de spreekuren: dinsdagen en vrijdagen van 13:00u tot 14:00u op het nummer 06-21521833.