Werkwijze

AANPAK COACHING
Een coaching traject start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Na de kennismaking volgt het besluit van ons beiden of ik wat voor je kan betekenen en plannen we eventueel een afspraak voor een intakegesprek. Ik bied verschillende soorten van coaching aan die afgestemd zijn op de hulpvraag: kort traject (4 x 60-90 minuten), normaal coaching traject (6 x 60-90 minuten) of een intensief coaching traject (10 x 60-90 minuten in 1 jaar met gratis 3 nagesprekken).

Intakegesprek (60 minuten)
Tijdens het intakegesprek gaan we dieper in op je situatie en hulpvraag. Aan de hand daarvan adviseer ik je over het vervolgtraject.

Nagesprek (45-60 minuten)
De ervaring leert dat een coachtraject gemiddeld tussen de 7 en 9 sessies duurt. Nagesprekken zijn natuurlijk altijd mogelijk. Bij het intensieve coaching traject zijn nagesprekken levenslang gratis.

Wandel coaching sessie (90 minuten)
In de natuur zijn, maakt gevoelens los. Ook vinden sommige mensen het prettig om te praten met iemand die naast je loopt. Bewegen heeft als grote voordeel dat het je letterlijk uit je hoofd haalt. Als jouw persoonlijke nadruk op het denken ligt, kan een wandel coaching sessie een verademing zijn. Het zet de zaken in een ander perspectief en dat is soms net datgene wat nodig is. De praktijk grenst aan het Vliegenbos waar het lekker wandelen is.

Intensief coaching traject (10 x 60-90 minuten)
Dit is een intensief maar ook uniek coaching traject. Het is investeren in groei en verandering en dit commitment ga je met jezelf aan. Tijdens 12 maanden plannen we in totaal 10 uitgebreide coaching sessies van ieder 90 minuten. Na deze 10 sessies kun je nog 3 gratis nagesprekken plannen. Hier zit geen ‘houdbaarheidsdatum’ aan dus zolang ik mijn praktijk heb, kun je een afspraak plannen. Dus ook jaren later, ben je nog steeds van harte welkom. 

Wil je meer weten? Stuur me een mail of bel me tijdens een van de spreekuren: dinsdag, woensdag of donderdag tussen 13:00u en 14:00u op het nummer 06-21521833.