Praktisch

Intakegesprek

Een intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten en is gratis als we besluiten niet met elkaar in zee te gaan. Aan de hand van je hulpvraag bepalen we of haptotherapie of coaching passend is. We maken vervolgens een behandelplan en deze evalueren we na een aantal sessies.

Tarieven

Een NLP coachingssessie duurt + 1 uur en kost €85,-

Een haptonomische sessie duurt ongeveer 45 min. tot 1 uur en kost €60,-.

Beeldbellen tijdens Corona maatregelen (30-45 min) kost €45,-.

Ik hanteer particuliere en zakelijke tarieven. De zakelijke tarieven gelden als je ZZP’er bent of (kleine) zelfstandige. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar van de belasting. Haptotherapie sessies zijn vrijgesteld van btw. De tarieven voor coaching zijn inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor zzp’ers of kleine zelfstandigen.

Tarieven voor werkgevers zijn op aanvraag. Voor mensen met een minimaal inkomen (studenten of mensen met een bijstandsuitkering) hanteer ik in overleg gereduceerde tarieven.

Vergoeding

Mijn behandelingen als haptotherapeut i.o. of coachingsessies worden op dit moment niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Na mijn afstuderen (voorjaar 2020) gelden de reguliere prijzen voor haptotherapie en zullen behandelingen haptotherapie (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit je aanvullende zorgverzekering. Kijk voor een actueel overzicht van vergoedingen op de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) waar ik aspirant lid van ben.

Afspraak maken of verzetten

Een afspraak kan je tot 24 uur van tevoren verzetten of afzeggen. Bij annulering binnen 24 uur breng ik de afspraak in rekening.

Wil je een afspraak verzetten of wil je een intakegesprek plannen? Stuur me een mail of bel me op het nummer 06-21521833.