Werkwijze coaching

We starten met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Tijdens deze kennismaking kunnen we beiden ervaren of er een klik is en besluiten we of ik wat voor jou kan betekenen.

Hulpvraag

Aan de hand van je hulpvraag bespreken we het vervolgtraject. Als je hulpvraag werkgerelateerd is, kan ik een plan van aanpak maken waardoor je werkgever mogelijk bijdraagt aan het traject.

Mijn coaching is geïnspireerd door de haptonomie waarbij ik ook gebruik maak van NLP technieken. Het gevaar van coaching is dat het teveel focust op het rationele. Terwijl je gevoelens en je non-verbale (onbewuste) communicatie een enorme invloed heeft op jouw leven en je doen en laten.

We spreken het aantal sessies met elkaar af en evalueren tussentijds de vorderingen die je maakt.

Wandelen

In de natuur zijn, maakt gevoelens los. Ook vinden sommige mensen het prettig om te bewegen en te praten met iemand die naast je loopt. Bewegen heeft als grote voordeel dat het je letterlijk uit je hoofd haalt. Als jouw persoonlijke nadruk op het denken ligt, kan een wandel coaching sessie een verademing zijn. Het zet de zaken in een ander perspectief en dat is soms datgene wat nodig is. Een wandel coaching sessie kan eenvoudig ingepast worden binnen een van de afspraken. Mijn praktijk grenst aan het Vliegenbos waar het heerlijk wandelen is in de natuur. Eventuele andere locaties zijn mogelijk, in overleg.

Wil je meer weten of een intakegesprek plannen? Stuur me een mail of neem telefonisch contact met me op: 06-21521833.