Werkwijze

Een intakegesprek duurt 45 minuten en is gratis. Aan de hand van je hulpvraag bepalen we of haptotherapie of coaching passend is. We maken vervolgens een plan en deze evalueren we na een aantal sessies.

Kosten

Een NLP coachingssessie duurt + 1 uur en kost €85,-

Een haptonomische sessie duurt ongeveer 45 min. tot 1 uur en kost €60,-.

Ik hanteer particuliere en zakelijke tarieven. De zakelijke tarieven gelden als je ZZP’er bent of kleine zelfstandige. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar van de belasting. Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor zzp’ers of kleine zelfstandigen.

Tarieven voor werkgevers zijn op aanvraag. Voor mensen met een minimaal inkomen (studenten of mensen met een bijstandsuitkering) hanteer ik in overleg gereduceerde tarieven.

Vergoeding

Haptonomische begeleiding, haptotherapie i.o. of NLP coaching wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Na mijn registratie bij de beroepsvereniging als haptotherapeut (naar verwachting in juni 2020) zal het reguliere tarief gelden voor haptotherapie en krijg je een deel van de kosten terug mits je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt.

Afspraak afzeggen

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur breng ik de afspraak alsnog in rekening.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Stuur me een mail of bel me op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 13:00u en 14:00u op het nummer 06-21521833.